Sıfır ağrı ile tırnak batmasına son

İstanbul Esenler Avicenna Hastanesinden Dr. Şahin Namı, sıfır ağrı ile tırnak batmasına son veriyor. Namı, “Tırnağın çekilip iltihaplı ve anormal dokunun alınmadığı durumda tekrar tırnak batması oluşması beklenebilir" dedi.

Sağlık 28.03.2021 18:02:00 0
Sıfır ağrı ile tırnak batmasına son

 

İstanbul Esenler Avicenna Hastanesinden Dr. Şahin Namı, sıfır ağrı ile tırnak batmasına son veriyor.

Genellikle ergenlik çağında ve genç erişkinlerde daha çok görülen tırnak batması, sert tırnağın yumuşak dokuyu sıkıştırıp tahriş etmesi sonucu oluşan enfeksiyon durumu ve kronik yaradır. Peki bu kendisi küçük derdi büyük olan problemden nasıl kurtulabiliriz? Tedavi yöntemleri nelerdir. 14 binin üzerinde başarılı operasyon gerçekleştiren Op. Dr. Şahin Namık, tırnak batması ve tedavisi hakkında önemli bilgiler verdi.  Tırnak batmasının tedavisinde tırnak çekiminin çözüm olmadığını ifade eden Namık, 5-10 dakikalık bir müdahale ile batan köşelerde tırnak ve kökü alınarak tek saansta kalıcı çözüm sağladığını vurguladı.

Ortopesi Uzmanı Namı, Türkiye’nin dört bir yanından ve Avrupa’dan  çok sayıda kişnin bu ameliyatla sağlığına kavuştuğunu belirtti. Namı, “Tırnağın çekilip iltihaplı ve anormal dokunun alınmadığı durumda tekrar tırnak batması oluşması beklenebilir. Ama doku alındığı zaman tırnak batması tekrar yaşanmaz” dedi.

İşte Namı’ın yaptığı operasyondan video; https://youtu.be/_xLvKYFFBgg


Anahtar Kelimeler: Sıfır tırnak batmasına