Sınava girecek öğrencilere “Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri” verildi

Nusaybin Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve ÖSYM İlçe Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet Gemi tarafından Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan öğrencilerimize, “Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri” verildi.

Eğitim 18.06.2022 11:07:00 0
Sınava girecek öğrencilere “Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri”  verildi

Nusaybin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün katkılarıyla Nusaybin Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve ÖSYM İlçe Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet Gemi tarafından Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan öğrencilerimize, “Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri” verildi.

Mitanni Kültür Merkezi’nde verilen seminere Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayriyye Asar Vural’ın yanı sıra sınava hazırlanan öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.  Gemi tarafından verilen seminerde İlçede ilk defa 18 -19 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS sınavında; sınav heyecanı, stres kontrolü ve sınav öncesinde yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Stres yönetiminin önemine değinen Sayın Gemi, sınava rahat ve motive olarak girmenin başarının kaydedilmesinde önemini vurguladı.

Seminer; çiçek takdimi ve öğrencilerimiz ile çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.