Süleyman Bölünmez, Abdullah Erin onuruna yemek verdi

Mardin 22.Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin onuruna partililere dayanışma yemeği verdi.

Politika 20.02.2024 09:50:00 0
Süleyman Bölünmez, Abdullah Erin onuruna yemek verdi

Mardin 22.Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez,  yerel seçimler öncesi  Mardin’de AK Partilileri dayanışma yemeğinde bir araya getirdi. Programa AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, Artuklu Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Tatlıdede, AK Parti İl Başkanı Vehap Alma  MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş ve çok sayıda partili katıldı. Süleyman Bölünmez, 31 Mart Yerel Seçimlerinde adaylarının kazanması için çok çalışacaklarını ifade etti.

Programda konuşan Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, “22. Dönem Mardin Milletvekilimiz Sayın Süleyman Bölünmez tarafından, Mardin Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları onuruna düzenlediği ‘Dayanışma ve Birlik’ yemeğine katılım sağladık.” şeklinde konuştu.

Programda konuşan AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, “Bu anlamlı organizasyonu tertiplediği için sayın vekilimiz Süleyman Bölünmez beyefendiye teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Daha güzel bir Mardin için hep birlikte çalışacaklarını belirten Abdullah Erin, “Mardin’imizi yeniden ayağa kaldırmaya yönelik hedefimiz, idealimiz ve gayemiz var. Medeniyetin beşiği Mardin’imizi ilçeleri ve kırsallarıyla birlikte problemlerini kısa bir süre içerisinde çözmeye çalışacağız. İnsanlarımızı daha huzurlu ve geleceğe daha umutlu bakabileceği bir ortamı oluşturmanın gayesi içerisinde olacağız. Mardin Büyükşehir Belediyesi mazbatamızı alıp götürdüğümüzde söz birliği yaparak  Mardin’in temel sorunlarını çözeceğiz. ” diye konuştu.

GAP ile ilgili de açıklamalarda bulunan Abdullah Erin, “Çiftçilerimizin sürekli boğuştuğu enerji maliyetlerini sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti  hükümetleri ve iktidarları ile birlikte problem olmaktan çıkarmak için çalışılıyor. Bu anlamda GAP sulama kanalımız hızla ilerlemekte. Çiftçilerimizin en temel gideri olan enerji maliyeti ile uğraşmaktan çiftçimizi kurtaracağız.” açıklamasını yaptı.

Erin son olarak şunları söyledi: “Destek ve nezaketlerinden dolayı teşekkür eder, seçim süreci özelinde verimli geçen görüşmenin Mardin’inimize hayırlı olmasını temenni ederim.”