TACETTİN YÜCEDAĞ BİRLİK SPORDA

Mardin 1. Amatör Liginde mücadele eden Kızıltepe Birlik Spor almış olduğu kararla Kızıltepe´de sevilen ve sayılan Tacettin YÜCEDAĞ´ın Birlik Spor Kulübünün As Başkanlığına getirildi.

Spor 31.07.2015 14:13:30 0
TACETTİN YÜCEDAĞ BİRLİK SPORDA

Birlik Spor Kulübünde As Başkanlığa getirilen Tacettin Yücedağ bu göreve getirilmenin mutluluğu içinde olduğunu belirtti.
YÜCEDAĞ şu açıklamayı yaptı ? Kızıltepe´de ikamet eden değerli arkadaşlarımın istekleri doğrultusunda tarafıma verilen bu görevi layıkıyla yerine getirme çabası içimde olacağım.

            1974 Kızıltepe doğumluyum evli ve 3 çocuk babasıyım Açık Öğretim Üniversitesi Yerel Yönetimler bölüm öğrencisiyim milli eğitim bünyesinde Koop İş Sendikası ilçe temsilciliği yapmaktayım. Birlik Spor 1. Amatör Liginde Minik, Yıldız, Genç ve Amatör  olmak üzere 4 Branşta mücadele etmektedir. Amacımız ilçemiz nezdinde ahlaklı ve özverili bir gelecek hazırlamaktır. Halkımız esnaflarımız ve iş adamlarımızından maddi ve manevi gerekli destekleri bekliyoruz.´´ Dedi.

 

Kulüp başkanı ve Antrenörü Şükrü KILINÇ büyük çabalar sarf ederek Tacettin YÜCEDAĞ´ın kulüp As başkanlığına kazandırmanın mutluluğu içinde olduğunu belirterek omuzlarındaki yükün bir nebzede olsa hafiflediğini belirtti.

Kulüp Başkanı KILINÇ sözlerine şöyle devam etti: ? Tacettin YÜCEDAĞ´ın As Başkanlığına kazandırdığım için çok mutluyum, bu şekilde yükümüz hafifledi, Benim yıllardır bütün çabam, emeklerim Gençlere rahat ve sağlıklı bir ortamda spor yaptırabilmek, Kızıltepe Gençlerini daha yüksek mertebelere getirmek, onlara spor ahlakı aşılamak, onlara sporu sevdirmektir. Geçen Sezon olduğu gibi 2015-2016 futbol sezonunda U14, U16, U19, ve A Takım ile 4 branşta mücadele edip imkanlarımız dahilinde elimizden gelen her şeyi yapacağız.´´ Dedi.