Tarihi kentin tarihi oteli: Gazi Konağı

Mardin´in mistik havasını sunan Gazi Konağı, her yönüyle insanları kendine çekiyor.

Yaşam 19.11.2018 22:00:39 0
Tarihi kentin tarihi oteli: Gazi Konağı

Mardin´in mistik havasını sunan Gazi Konağı,  her yönüyle insanları kendine çekiyor. Mardin´in butik otelleri arasında yer alan Gazi Konağı, Eski Mardin´de 40 odasıyla hizmet veren konak Mardin´in tek oto parkı olan bir otel konumunda.

 

Dinlerin, dillerin ve kültürlerin yüzyıllardan beridir iç içe ve kardeşçe yaşandığı, taşların oya gibi işlendiği, tarihi camileri, medreseleri, manastırları ve antik kentleriyle son yılların gözde ve huzur şehri Mardin, turizmin gözde mekanları arasında yerini aldı. Yatılı ve günübirlik gelen misafirlerle eski günlerine kavuşan şehirde, oteller rezervasyon taleplerine yetişemiyor. Son 10 aydır, şehre gelen misafir sayısı yaklaşık 3 milyonu buldu. Şehre gelen misafirlerin en çok uğrak yerleri arasında bulunana Gazi Konağı, müşteri memnuniyetini daima ün planda tutuyor.

Yaklaşık 6 yıldır hizmet veren Gazi Konağı eski Mardin´de oto parkı olan tek otel. Tarihi günümüze modern bir şekilde sunan Gazi Konağı´nda güler yüzlü Otel Müdürü Şerif Mahmutoğlu ve personelleri sizi kapıdan karşılıyor. Otel içerisinde bulunan açık büfe de lezzetli bir kahvaltı imkanı buluyorsunuz. Gece yattığınız odaların duvarları size mini bir tarihi yolculuk yapma imkanı sunuyor.  /resimler/2018-11/19/2201569332374.jpg