Tatlıdede, Aile Ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Artuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Tatlıdede, seçim çalışmaları kapsamında Aile ziyaretlerini sürdürüyor.

Gündem 19.02.2024 13:48:00 0
Tatlıdede, Aile Ziyaretlerine devam ediyor

Tatlıdede, Artuklu İlçe Başkanı Yavuz Çaltekin, Kadın Kolları Başkanı Nurhan Batur, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Köle ve teşkilat mensupları ile birlikte sahada yoğun bir tempo ile seçim çalışması yürütüyor.

Bir yandan kentte bulunan Site sakinleriyle buluşan Tatlıdede, diğer yandan da hane ziyaretleri gerçekleştirerek aile fertleriyle buluşuyor.

Gittiği her yerde vatandaşın büyük sevgisi ve teveccühüyle karşılanan Başkan Adayı Tatlıdede, vatandaşlarla samimi ortamda sohbet ediyor.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Tatlıdede, Artuklu’nun kalkınması için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaretler sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Tatlıdede, şunları söyledi:

“Bizler siyaseti makam elde etmek amacıyla yapmıyoruz. Biz siyaseti, vatandaşlarımızın huzur ve yaşam konforunu arttırmak amacıyla yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inşallah Artuklumuzda da güzel işler yapacağız. Vatandaşlarımızın da desteğiyle inşallah 31 Mart seçimlerinde zafer elde ettikten sonra, bu şehir için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu şehri hep birlikte kalkındıracağız inşallah. Bir buçuk yıllık kısa görev süremde, hemen hemen her mahallemize dokunarak vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirdik. Biz bugüne kadar halkımızın hizmetinde olduğumuz gibi, bundan sonra da onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz. İnşallah 31 Martta seçilmemiz durumunda Artuklumuzu güzel proje ve hizmetlerle taçlandıracağız.”


 


Anahtar Kelimeler: Tatlıdede Ziyaretlerine devam ediyor