Teker ve Baday Ailelerinin Mutlu Günü

Kızıltepe´nin tanınan iş adamlarından merhum Hasan Teker´in oğlu Ahmet Teker ile Tacettin Baday´ın kızı Cihan Baday düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

27.12.2016 09:14:57 0
Teker ve Baday Ailelerinin Mutlu Günü

Kızıltepe´nin tanınan işadamlarından Hasan Teker´in aynı zamanda MARGİAD genel sekreteri genç işadamı Ömer Teker´in ağabeyi Ahmet Teker ile Tacettin Baday´ın kızı Cihan Baday dünya evine girdi. Kızıltepe´de bulunan özel bir AVM´nin düğün salonunda düzenlenen törenle dünya evine giren çiftin düğün törenine 1200 davetlinin yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcileri, sanayici ve işadamları katılırken damadın kardeşi MARGİAD genel sekreteri genç işadamı Ömer Teker ve gelinin aile fertleri misafirleri kapıda karşıladı ve tek tek ilgilendi.

MARGİAD genel sekreteri Ömer Teker, ? Bu gün mutlu günümüz. Düğünümüze katılan davetlilere, bölgenin kanaat önderlerine, sanayici ve işadamlarına, aşiret mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, aile dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Düğününüze renk ve anlam katan her kesimden şahsiyetlere şükran borçluyuz? dedi.