Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’den Bağlar Belediyespor teknik heyetine teşekkür

Mardin 1969 Spor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, Bağlar Belediyespor maçı  ile ilgili yaptığı değerlendirmede oyuncularının ve rakip Bağlar futbolcularının performansını beğendiği söyledi.

Spor 31.08.2023 13:47:00 0
Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’den Bağlar Belediyespor  teknik heyetine teşekkür

 

Bağlar Belediyespor’ın genç çalıştırıcısı Cihan Çetin’e de övgüler dizen Uzunköprü, “Kurduğu takımı çok beğendim. Futbolcuları ile olan ilişkisi ve sahaya yansıttığı oyun felsefesi takımını ileriye taşıyacaktır.” dedi.

Sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçlarına devam ettiklerini ifade eden Cevdet Uzunköprü, “Hazırlık maçlarımızda gençlerimizin performansını da test etme fırsatı bulduk. Dün de Bağlar Belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptık. Müsabakadan 3-0 galip ayrıldık. Bunun için futbolcularımı kutluyorum.” açıklamasını yaptı.

Bağlar Belediye Spor yöneticilerine ve teknik heyetine de teşekkür eden Uzunköprü, “Ben de bu bölgenin bir ferdi olduğum için bölgemizde yetişen genç teknik direktörlerimizi görünce çok mutlu oluyorum. Cihan Çetin hocamız da çok genç ve yetenekli bir teknik direktör. Kurduğu takımı sahada çok diri gördüm. İstediği oyun felsefesini oyuncularına aşılamış. Hepsi pırıl pırıl gibi gençler. Kurduğu takımı çok beğendim. Futbolcuları ile olan ilişkisi ve sahaya yansıttığı oyun felsefesi takımını ileriye taşıyacaktır.” diye konuştu.