Temereki Aşiretinin mutlu günü

Temereki Aşireti mensubu Mehmet Aslan’ın oğlu CHP İl Başkanı Yardımcısı Abdulkadir Aslan’ın kardeşi Serhat Aslan Elixani Aşireti mensubu Faruk Selçuk’un kızı Devran Selçuk ile dünya evine girdi.

Yaşam 17.07.2022 16:11:00 0
Temereki Aşiretinin mutlu günü

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yerleşik olan Temereki Aşireti mensubu Mehmet Aslan’ın oğlu CHP İl Başkanı Yardımcısı Abdulkadir Aslan’ın kardeşi Serhat Aslan Elixani Aşireti mensubu Faruk Selçuk’un kızı Devran Selçuk ile dünya evine girdi.

Karakulak Köyünün büyüğü Mehmet Aslan’ın oğlu CHP Mardin İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aslan’ın kardeşi Serhat Aslan  Elixani Aşireti mensubu Faruk Selçuk’un kızı Devran Selçuk ile hayatını birleştirdi. Kızıltepe’de Dunaysır Düğün Salonunda yapılan düğün töreninde misafirlere yemek ikramı yapıldı.  İkramdan sonra gelin ve damat el ele salona girdi. Halaylar çekildi. Davetliler de ailenin mutluluğuna ortak oldu. 

Kardeşinin düğün töreninde konuşan Abdulkadir Aslan, “Elixani (Selçuk ) aşiretiyle akrabalığımız hayırlı olsun. Bugün bizim bayramımız böylesine güzel bir gece de bizleri yalnız bırakmayan başta en çok teşekkürü hak eden düğün salonu yönetimine, CHP Mardin İl Başkanı Sayın Mehmet Kılınçaslan AKP Kızıltepe İlçe Başkanı Sayın Bülent Şahin DEVA Partisi İlçe Başkanı Sayın İbrahim Kılıç,  MHP İlçe Başkanı Mehmet Şirin Tezdönen sivil toplum kuruluşu  temsilcilerimiz, basın mensuplarımız  akrabalarımıza, dostlara teşriflerinden ötürü teşekkür ederim.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Temereki Aşiretinin mutlu