Temizlik Kampanyası başladı

Kızıltepe Belediyesi, temizlik kampanyasının ilk startını Belediyeye ait çöp toplama ve aktarma merkezinde verdi.

Yaşam 19.05.2014 08:44:21 0
Temizlik Kampanyası başladı

Belediye temizlik kampanyasına Atatürk Mahallesinde bulunan çöp toplama ve aktarma merkezinden başladı. Temizlik kampanyası kapsamında mahalle sakinlerine ve esnaflara çöp poşetleri dağıtıldı.

Belediye Eş Başkanları İsmail Ası, Leyla Salman, belediye meclis üyeleri, Temizlik İşleri Müdürü Abdurrahim Aslan ve temizlik personellerinin katılımıyla kampanyanın ilk startı verildi. Temizlik kampanyasına katılan Eş Başkan Ası ve Salman mahalle sakinleri ile sohbet ederken çocukların ilgi odağı oldu. Eş Başkan Ası ve Salman özellikle yaşlı kadınlarla ilgilenerek sorunlarını dinlemleri dikkat çekti.

Kampanya ile ilgili Belediye Eş Başkanların yaptığı açıklamada; “İlçemizde temizlik kampanyalarının daha da çok yapılacağı, sivil toplum örgütleri, mahalle sakinleri, okullar, mahalle muhtarları ve yurttaşlarımızın katılımıyla temizlik kampanyalarımızı yaz ayları boyunca daha etkin hale getireceğiz. Her Salı ve Perşembe günü saat 13:00’ten  sonra kampanyamız periyodik olarak sürdürülecektir. Amacımız ilçemizin temizlik sorununda model ve modern bir konuma kavuşmasıdır. Beklentimiz yurttaşlarımızın mümkün derecede çöplerini çöp poşetleri kullanarak çöp konteynırlarının içine ve temizlik araçları geçtiği zamanda bırakmalarıdır. Bu yapılacak uygulama ile hem ilçemiz temiz bir görünüme kavuşacaktır hem de temizlik personellerimizin yüklerinin hafiflemesine yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu.