TRT KURDİ’DEN MARDİNSPOR’A YAYIN DESTEĞİ

HABER MERKEZİ

Spor 12.09.2023 16:24:00 0
TRT KURDİ’DEN MARDİNSPOR’A YAYIN DESTEĞİ

TRT Kurdi’de Pazar akşamları canlı olarak yayınlanan ve Türkiye liglerinde mücadele eden Doğu/Güneydoğu takımlarının değerlendirildiği “Roja Futbolê”  (Futbol Günü) programı bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor. Programın bu haftaki bölümünde Mardinspor’un geniş yer verildi.


Programda,Kızıltepe Stadı’nda yaşanan tribün sorunu da ele alınarak sorunun çözümü için yetkililere çağrıda bulunuldu.


Türkiye’de futbol alt liglerinin tek yayın adresi ve en büyük destekçisi olan TRT Kurdi, gerçekleştirdiği başarılı futbol yayınlarıyla bölgede ve ülkede futbolun gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.
Pazar akşamları saat 23.00’da ekrana gelen, Mehmet Yılmaz Bay’ın sunuculuğunu yaptığı, Nihat Mızrak ve Saffet Azbay’ın yorumlarıyla katkıda bulunduğu “Roja Futbolê” (Futbol Günü) programında maç özetleri gösterilerek aynı zamana takımların performansı ve hakem kararları değerlendiriliyor. Programın bu haftaki bölümünde Mardinspor’a geniş yer verildi.

MARDİN İÇİN YENİ STAT MÜJDESİ


Mardinspor’un 4-0 kazandığı Karabük İdman Yurdu maçının özeti ekrana getirilerek Başkan Rıdvan Aşar ve teknik direktör Cevdet Uzunköprü’nün açıklamalarına yer verildi. Mardin’in stat sorunu ve Diyarbakır yolunda yapılması kararlaştırılan yeni stat projesi değerlendirildi.


Yapılan yorumlarda Mardinspor’un iyi bir hazırlık yaparak iyi bir kadro kurduğu, Başkan Rıdvan Aşar ve yönetimin de kulübü ayakta tutmak için doğru hamleler yaptığına dikkat çekildi.
Programda,Kızıltepe Stadı’nda yaşanan tribün sorunu da ele alınarak sorunun çözümü için yetkililere çağrıda bulunuldu.