Türkiye Küçük Millet Meclisi Mardin Toplantısı Yapıldı.

Mardin´de yapılan toplantıya Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, bazı siyasi partilerin il başkanları ve basın mensupları katıldı.

17.09.2018 10:47:35 0
Türkiye Küçük Millet Meclisi Mardin Toplantısı Yapıldı.

Mardin´de, Mardin  Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanlığı hizmet binasında toplanan, Türkiye Küçük Millet Meclisi Mardin temsilciliği Eylül ayı toplantısı yapıldı. TkMM Mardin koordinatörü İdris Demir başkanlığında sabah kahvaltısında bir araya gelen  katılımcılar, il genelinde sosyal yaşamı kolaylaştıran temel hizmetlerde meydana gelen aksaklık ve ihtiyaçlar masaya yatırıldı.

Toplantı bir kısım Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, bazı siyasi partilerin il başkanları ve basın mensupları katılımı ile gerçekleşti.

Türkiye küçük millet meclisi Mardin koordinatörü İdris Demir, toplantılara katılan, siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin gündeme getirdikleri sorunları rapor haline getirip Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderdiklerini söyledi.

Toplantıya siyasilerin katılımının istenilen düzeyde olmadığını ifade eden Demir ?MKMM´nin amacı Mardin genelindeki temel sorunlara, vatandaşın sosyal yaşamını kolaylaştıracak hizmetlerin akışında meydana gelen aksaklık ve eksiklileri, siyasilerin, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin gözlemlerini rapor haline getirip, Türkiye  Büyük Millet Meclisine sunmak ve takip etmektir. Başka illerde TKMM´lerine o illerin milletvekilleri de katılıyor. Mardin´de biz b unu daha sağlayamadık. Milletvekillerimizi toplantılarımıza davet ediyoruz. TKMM´de aldığımız kararları ve tespit ettiğimiz sorunları TBMM´sinde takip etmelerini istiyoruz? dedi.