TÜRMOB’dan Durgan’a teşekkür plaketi

TÜRMOB-Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği, Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası önceki dönem Başkanı Hamit Durgan’a teşekkür plaketi verdi.

Gündem 27.08.2022 00:14:00 0
TÜRMOB’dan Durgan’a teşekkür plaketi

TÜRMOB-Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği, Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası önceki dönem Başkanı Hamit Durgan’a mesleki yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ankara da yapılan 90. Başkanlar Kurulu Toplantısında Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nce (TÜRMOB) takdir edilen kararla tüm geçmiş dönem oda başkanlarına olduğu gibi Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının kuruluşundan bu yana başkanlığı görevi süresince başarılı çalışmaları ve mesleğe yaptığı katkılardan dolayı, meslek camiası adına geçen dönemin Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler oda Başkanı Hamit Durgan’a teşekkür plaketi verildi.

 

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu tarafından kişiliği, mesleki hizmetleri, meslek mensupları arasında yaydığı dayanışma kültürüyle, katkı ve başarılarından dolayı Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası önceki dönem Başkanı Hamit Durgan’ı teşekkür plaketi ile onurlandırdı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hamit Durgan kendisine teşekkür plaketi verilmesi nedeniyle yaptığı paylaşımda, “ Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığım nedeniyle Türmob tarafından , Ankara da şahsıma takdim edilen Plaketten ötürü Türmob Genel Başkanımız Sayın Emre Kartaloğlu olmak üzere yönetim ve tüm kurul üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasına yer verdi.

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: TÜRMOB’ Durgan’ teşekkür plaketi