Tutaşı: İlçe merkezi gibi kırsal da güzelleşecek

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı sadece ilçe merkezinde değil, Artuklu´ya bağlı kırsal mahallelerin de yaşanabilir olması hedefiyle çalışmaların başladığını kaydetti.

Politika 30.04.2019 11:33:29 0
Tutaşı: İlçe merkezi gibi kırsal da güzelleşecek

SELMAN GÜNEŞ

Artuklu Belediyesi ilçe merkezinde birçok noktada çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların beklentileri doğrultusunda ekipleriyle sahaya inen Belediye, sorunların bitmesi adına önemli işler yapıyor. Bunun yanı sıra sorumluluk alanında yer alan kırsal mahallerde de çalışmalarına başlayan Belediye, kısa sürede sıkıntıların bitmesi için de çalışmalarına start verdi.

Her yönüyle çalışma

Konu hakkında açıklama yapan Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?İlçemizde yaşayan her vatandaşımızın mutlu olması için tüm mahallelerimizin sorunların bitireceğiz? dedi. Yaşanılabilir bir Artuklu hedefiyle yola çıktıklarını vurgulayan Tutaşı, ?Göreve gelir gelmez zaman kaybetmeden hemen çalışmalara başladık. İlçemizin alt yapı ve üst yapısının yanı sıra, sosyal, kültürel ve sosyal sorumluluk projeleriyle en iyi yerlere gelmesi hedefiyle yola çıktık. Bu konuda hemen adımları attık. Şu an ilçemizin her bölgesinde gerek fiziki gerekse fizibilite çalışmalarımız sürüyor. Aynı zamanda söz verdiğimiz projelerin de alt yapılarını oluşturuyoruz. Kırsal mahallelerimizde de sorunların bitmesi için harekete geçtik. İlçemiz sınırları içindeki tüm kırsal mahallelerimizin beklentilerinin yerine gelmesi için çaba vereceğiz? diye konuştu.

Kırsal mahallelerin beklentilerini karşılayacağız

Belediye ekiplerinin bu konuda muhtarlar ile sürekli istişare içinde olduğuna vurgu yapan Tutaşı, ?Biz kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızı dinlemenin yanında muhtarlarımız ile de sürekli görüşüyor ve sorunları irdeliyoruz. Bu konuda yapabileceklerimizi masaya yatırıyor ve gerekli çalışmalar için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Amacımız ilçemizdeki kırsal mahallelerin sorunların da kökten bitirmek ve ilçemin her noktasının gelişmesidir? ifadesini kullandı.