Tutaşı: Kaynakları akıllıca kullanarak çalışmalarımızı yapıyoruz

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Belediye kaynaklarını en akılcı bir şekilde kullanarak ilçemize hizmet olarak döndüreceğiz.? dedi.

Politika 16.05.2019 10:13:38 0
Tutaşı: Kaynakları akıllıca kullanarak çalışmalarımızı yapıyoruz

HABER MERKEZİ

Artuklu Belediyesi çalışmalarını ilçenin her noktasında sürdürüyor. Adeta şantiyeye dönen ilçede vatandaşların beklentileri yerine getirilerek sorunlar sona erdiriliyor. Artuklu´nun alt yapı ve üst yapı sorununun bir daha konuşulmamak üzere bitmesi hedefiyle çalışan Belediye, sosyal belediyeciliği de en iyi şekilde yerine getiriyor. Yapılan ve yapılacak tüm çalışmalarda ise Belediyenin kaynakları en akılcı şekilde kullanılıyor.

 

Her kuruşu proje ve çalışmalara harcayacağız

Konu hakkında açıklama yapan Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Kaynaklarımızı kullanırken, dikkatli oluyoruz. İsraftan kaçıyor ve halkımıza en akıllıca projelerimizle ulaşmaya çalışıyoruz. Bu sayede belediye kaynaklarının her kuruşunun vatandaşlarımıza hizmet olarak dönmesini hedefliyoruz. Biz bu hassasiyeti koruyacak ve ilçemizde beklenilen çalışmaları en iyi şekilde hayata geçireceğiz.? dedi.

 

Her bölgede çalışmalar

Çalışmalar hakkında da bilgi veren Tutaşı şöyle devam etti: ?Görevi devralır almaz ilçemizde hummalı bir şekilde çalışmalara başladık. Hemşehrilerimizin isteklerini dikkate alarak her mahallede titiz bir şekilde çalışmalar gerçekleşiyor. Bu konuda çalışmalarımız giderek artacak. Vatandaşlarımızın mutlu olması esasıyla bizlere gelen her şikayeti aynı duyarlılık ile takip etmeye devam edeceğiz. Söz verdiğimiz projeler içinse çalışmalara en kısa sürede başlayacağız.?