Tutaşı:Kaybedecek bir dakikamız bile yok

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı çalışmaların başladığını ve kısa sürede ilçenin bir şantiye alanına dönüşeceğini kaydetti.

Politika 25.04.2019 09:36:06 0
Tutaşı:Kaybedecek bir dakikamız bile yok

 

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı seçilmesinin üzerinden bir ay bile geçmeden ilçenin sorunları için sahada durmadan çalışıyor. Makamında oturmadan sürekli sokaklarda ve mahallelerde olan Tutaşı, vatandaşların beklentilerini de şahsen dinliyor. Diğer yandan Tutaşı, şehir için beklenilen çalışmaların da startını verdi. Yeni TOKİ yanında sosyal yaşam evinin yapımı için ilk adımı atılırken, mevcut parkların yenilenmesi, yeni parkların yapılması ve pazar yerlerinin oluşturulması için de yer belirleme çalışmaları sürüyor. Ayrıca yollar ile ilgili de kalıcı çözümler için çalışmalar kısa sürede başlayacak.

Lafla değil icraatle

?Lafla değil, icraatlerle beklentileri karşılayacağız? diye konuşan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı,?İlçemiz için göreve talip olduğumuzda hayallerimiz vardı. Artuklu´yu her yönüyle hemşehrilerimizin istediği bir şekle sokmak, projelerle ilçemizde yediden yetmişe vatandaşlarımızı mutlu etmek ideallerimizin arasında yer alıyor. Bunun için vakit kaybetmeden çalışmalara başlamamız gerekiyordu. Biz bu süreçte bir yandan hemşehrilerimizin tebriklerini kabul ettik, diğer yandan ise hemen sahaya indik? ifadesini kullandı.

İlk kazma vuruldu

Sahada Artuklu´da yaşayan herkesi dinlediklerini vurgulayan Tutaşı, ?Biz gittiğimiz her bölgede vatandaşlarımızın beklentilerini dinledik. Bunun yanı sıra bizleri arayan ve sosyal medya yoluyla ulaşan vatandaşlarımıza da anında gittik. Netice olarak bu istişareler ve ortak akıl vurgusuyla ilk işimize yeni TOKİ yanında yapılacak sosyal yaşam evi ile başladık. Sözlerin havada kalmadığı ve somut olarak gerçekleştiği bir yönetim anlayışıyla mevcut parklarımızı yenileyeceğiz. Yeni parklar ve pazar yerleri için de yer belirleme çalışmalarında sona geldik. Büyük projelerimiz için de alt yapı çalışmalarımız sürüyor? dedi.