Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Mardin´de

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, bir dizi incelemelerde bulunmak ve yatırımları yerinde görmek amacıyla Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ile birlikte Mardin´e geldi.

Politika 30.08.2019 10:32:25 0
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Mardin´de

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan´ı Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya, kamu kurum müdürleri ve il protokolü tarafından karşılandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya Karayollari Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun ve beraberindekiler Mazıdağ Metal Geri Kazanım ve Entegre Gübre Tesislerinde inceleme yapmak üzere, Mazıdağ ilçesine geçti. Tesiste incelemeler yapılarak yetkililerden bilgi alındı. 

Bakan Turhan, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, Vali ve Başkan V. Yaman ve beraberindekiler daha sonra Midyat Belediyesi´ne ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Veysi Şahin tarafından karşılanan heyet makama geçerek belediyenin yaptığı yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mardin Valiliği´ne ziyarette bulunan Bakan Turhan, Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal ve beraberindekiler, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman tarafından karşılandı. Bakan, şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçti.  

Bakan Turhan, Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal ve beraberindekiler Valilik ziyaretinden sonra Mardin Büyükşehir Belediyesi´ne geçti. Bakan ve beraberindekiler, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Genel Sekreterler, Daire Başkanları ile çalışanlar tarafından karşılandı.

Bakan, bir süre Belediye Başkan V. Mustafa Yaman´dan şehirde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan ve beraberindekiler bilgilendirmenin ardından Büyükşehir Belediyesinden ayrıldı./resimler/2019-8/30/1034103695308.jpg