Uluslararası ödüllü kuaförden tıp bayramında sağlıkçılara büyük jest

Kuaför Yusuf Aydın, Kovid-19 ile ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle 10 gün boyunca ücretsiz traş ve kişisel bakımlarını yapacak.

Gündem 15.03.2021 09:36:00 0
Uluslararası ödüllü kuaförden tıp bayramında sağlıkçılara büyük jest

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde faaliyetlerini sürdüren dünyaca ünlü ödüllü kuaför Yusuf Aydın, Kovid-19 ile ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle 10 gün boyunca ücretsiz traş ve kişisel bakımlarını yapacak.

Kovid-19 ile ön cephede mücadele eden sağlık çalışanları, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mart Tıp Bayramı'nı yoğun bakım servislerinde geçiriyor. Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarını unutmayan Kızıltepe’nin uluslararası ödüllü Kuaförü Yusuf Aydın Mardin’de hizmet veren bütün sağlık çalışanlarının traş ve kişisel bakımlarını 10 gün boyunca ücretsiz yapacak.

Koronavirüs sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarının hakkının ödenemeyeceğini anlatan Yusuf Aydın, “Bu zorlu salgın süresince bizim için canla başla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.  Ben ve duyarlı tüm çalışma arkadaşlarım tüm sağlık çalışanlarının ücretsiz tıraş ve kişisel bakımlarını karşılamak için Ali Ertaş Caddesindeki iş yerimizde hazırız. Bizim sağlık çalışanlarına  karşı ne kadar duyarlı olduğumuzu ve onların da bizler için ne kadar kıymetli olduklarını az da olsa hissettirmek istiyoruz.  Bu duyarlı hareketle herkesi büyük bir heyecanla bekliyoruz” dedi.