Uluslararası Saybilder Congress Days 2023 MAÜ Akademik Desteğiyle Ülkemizde Düzenleniyor

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin akademik desteğinde ülkemizde uluslararsı bir akademik etkinlik düzenleniyor.

Gündem 3.11.2023 21:48:00 0
Uluslararası Saybilder Congress Days 2023 MAÜ Akademik Desteğiyle Ülkemizde Düzenleniyor

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin akademik desteğiyle düzenlenen Uluslararası ‘Saybilder Congress Days 2023′ Etkinliği 2-6 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşiyor.

Saybilder Congress Days 2023’ Mardin Artuklu Üniversitesini temsil etmek üzere Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Bozkurt katılıyor. Farklı başlıklarda kongre, sempozyum ve salon çalışmalarını kapsayan Uluslararası ‘Saybilder Congress Days 2023’ etkinliğine yurtdışından birçok üniversite ve eğitim kuruluşu da katılım gösteriyor.

Etkinlikte 125 Türkçe bildiri ve 236 yabancı bildiri olmak üzere toplam 361 bildiri yer alacak.
Bu bildiriler Çin, Bahreyn, Fransa, Fas, Cezayir, Tunus, Mısır, Suudi Arabistan, Umman, Ürdün, Irak, Gürcistan gibi farklı ülkelerden gelen akademisyen ve eğitimciler tarafından sunulacak.

 

Mardin Artuklu Üniversitesinin Sosyal Bilimler +6T Vizyonu ile çalışmalarını her alanda arttırarak devam ettirdiğini belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, uluslararasılaşma süreçleri kapsamında akademik destek verdikleri Saybilder Congress Days 2023 etkinliği kapsamında Uluslararası Dil, Edebiyat ve Kültür Araştırmaları Kongresi (DEKAK), Uluslararası Güncel Araştırmalarla Sosyal Bilimler Kongresi, Uluslararası Eğitim Camiası Sempozyumu, Sürdürülebilir Kalkınma ve Uzay Araştırmaları Kongresi ve birçok salon çalışmasının gerçekleştirileceği bilgisini verdi.