UND'den Cemil Aydoğan'a ödül

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tehir Aydoğan, Gazeteci Yazar ve Barış Aktivisti Cemil Aydoğan'a ödül verdi.

Gündem 11.01.2024 09:45:00 0
UND

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Tahir Aydoğan, “Barış Aktivisti Gazeteci yazar ve Anadolu gazeteciler cemiyeti başkanı sayın Cemil Aydoğan'ın muhafazakar ve demokrat bir anlayış ile ülkemizde Barış ve kardeşliğin egemen olması amacıyla her nevi bedel ve riski göze alarak bölgemizde ve Uluslararası'nda yaptığı toplumsal hizmetleri esas alınarak (UND) Uluslararası Nakliyeciler Derneği adına bölge sorumlusu olarak bu ödülü sayın AYDOĞAN'a taktim etmekten onur duyuyorum. Daha önce sayın Cumhurbaşkanımıza, Başarılı Bakan, Başarılı Valiler ile bazı kurum temsilcilerini temsilen önemli şahsiyetlere yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı bu ödülleri toplumsal sürece katkı sunmak amacıyla taktim etmiş bulunmaktayız. Bende UND adına Barış Aktivisti, Gazeteci yazar ve Anadolu Gazeteciler Cemiyeti başkanı Sayın Cemil Aydoğan'a kurumumuzu temsilen manevi olarak önem taşıyan bu ödülü onurla kendilerine taktim ediyorum.” dedi.

 

Ödülü Tahir Aydoğan'dan alan Cemil Aydoğan, “Dünyada ülkemizde ve bölgemizde yaygın olan (UND) Uluslararası Nakliyeciler Derneği tarafından bana taktim edilen bu ödül bana onur vermiştir. İş Dünyasının'da Demokratik hak ve özgürlüklere dayanarak verdikleri bu ödüller büyük bir önem taşımaktadır. Başta bölgemizde ve uluslararası alanda araştırma imkanlarına sahip olan (UND) Uluslararası Nakliyeciler Derneği adına Doğu ve Güneydoğu'dan sorumlu olan ve ilk defa bir iş Dünyasından bana bu değerli ödülü taktim eden İşadamı sayın Tahir Aydoğan'a ve UND genel başkanlığına sorumlu olduğum kurumlar adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: ' Cemil Aydoğan'