Vali Demirtaş, başkanlığında koronavirüs denetimi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın direktifleri doğrultusunda, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun kararları uyarınca ?Sağlık için hepimiz için? sloganıyla Mardin´de Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında koronavirüs denetimi gerçekleştir

Gündem 4.09.2020 20:22:52 0
Vali Demirtaş, başkanlığında koronavirüs denetimi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın direktifleri doğrultusunda, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun kararları uyarınca  ?Sağlık için hepimiz için? sloganıyla Mardin´de Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında koronavirüs denetimi gerçekleştirildi.

Ekipler tarafından yapılan denetimlere eşlik eden Vali Demirtaş, İş yerlerini tek tek ziyaret ederek iş yeri sahiplerini ve çalışanları maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle riayet edilmesini istedi.

Vali Demirtaş, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyulması hususunda ekiplerin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş, toplu taşıma araçları, pazar yerleri, alışveriş merkezleri, kafeterya, berber, kuaför, güzellik merkezi, halı sahaları, lokantalar, kahvehaneler, çay ocakları, marketler ve oteller olmak üzere vatandaşların toplu bulunduğu meydan, cadde, sokak ve benzeri yerlerde denetimlerin aralıksız süreceğini ifade ederek kurallara uyulması halinde pandeminin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğini belirtti.

Ravza Caddesindeki esnaf ve parkta vakit geçiren vatandaşlarla uyulması gereken tedbirler hakkında bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, genel olarak fiziki mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek maske ve mesafeye alışılması gerektiğini ifade etti.

Denetime Vali Mahmut Demirtaş´ın yanı sıra Vali Yardımcısı Coşkun Öztürk, Emniyet Müdür vekili Muhittin İlker Emir, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Uğur Kandemir ile Kamu Kurum ve Kuruluş amirleri ile STK temsilcileri katıldı.