Vali Demirtaş, Hal Dernek Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan yeni meyve ve sebze hali projesiyle ilgili Meyve ve Sebze Hali Dernek Başkanlarıyla bir araya geldi.

Gündem 8.09.2020 17:34:23 0
Vali Demirtaş, Hal Dernek Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

İlimizde vatandaşların beklentilerini karşılayacak projeler öncesinde istişare toplantılarına devam eden Vali ve Başkan V. Demirtaş, yapılması planlanan yeni meyve ve sebze hali projesi kapsamında Artuklu Meyve ve Sebze Hali Dernek Başkanı Arif Atlı ile Kızıltepe Meyve ve Sebze Hali Dernek Başkanı Fırat Oral ile toplantı gerçekleştirdi.

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ve Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan´ında katıldığı toplantıda Vali ve Başkan V. Demirtaş, yıllardır Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde hizmet veren mevcut meyve ve sebze hallerinin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

 

Yapılacak projelerin geleceğe dönük olmasına önem verdiklerini dile getiren Demirtaş, toptancı esnafı ile vatandaşların beklentilerini karşılayacak ve uzun yıllar hizmet verecek modern bir meyve ve sebze halinin şehre kazandırmanın gayesinde olduklarını ifade etti.

 

Toplantı, karşılıklı görüş alış verişinin ardından son buldu.