Vali Yaman´dan Kurban Bayramı ziyaretleri

Mardin´de Kurban Bayramı çoşku ile kutlandı. Vali Mustafa Yaman ve il protokolü Kurban Bayram´ı dolayısı ile bayram ziyaretlerinde bulundu.

Gündem 12.08.2019 17:48:36 0
Vali Yaman´dan Kurban Bayramı ziyaretleri

Vali Mustafa Yaman ve beraberindekiler, İl Jandarma Komutanlığı, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü´nü ziyaret ederek jandarma, polis ve güvenlik korucuları ile bayramlaştı.  Daha sonra Vali Mustafa Yaman ve Gülseren Yaman, Musa Cihaner Çocuk Yuvası´nda kalan  çocuklarla bir araya geldi, çocukların bayramını kutlayan Vali Yaman ve beraberindekiler çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Mardin Devlet Hastanesi´ni ziyaret eden Vali Mustafa Yaman ve beraberindekiler, hastanede tedavi gören vatandaşlar ve nöbetçi sağlık personelinin bayramlarını kutlayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Mustafa Yaman ve il protokolü,  Atatürk Kültür Merkezi´nde  vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.
 
Programlara Vali Mustafa Yaman´ın yanısıra, eşi  Gülseren Yaman, Milletvekili Cengiz Demirkaya, il protokolü, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve vatandaşlar katıldı. KAYNAK: Mardin Valiliği