Vali Akkoyun basın mensuplarıyla bir araya geldi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Tuncay Akkoyun basın mensupları ve gazetecilerle bir araya geldi.

Gündem 12.10.2023 14:15:00 0
Vali Akkoyun basın mensuplarıyla bir araya geldi

Düzenlenen programda Vali Akkoyun, konuşmasında, toplum ile kamu arasında köprü olma görevini üstlenen, ilimizde yapılan, planlanan ve devam eden çalışmaları destekleyerek hem yerel hem de ulusal ve uluslararası platformlara taşıyan, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle gazetecilerin çalıştıklarını ifade ederek, son dönemde ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verip, basın mensuplarının gündeme dair sorularını cevaplayan Vali Akkoyun, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Mardin’de gerek yerel gerek ulusal basının temsilcileriyle iş birliklerini sürdüreceklerinin altını çizen Vali Akkoyun, şunları söyledi:

“Ortak amacımız bu nadide şehrin güvenliği, huzuru ve gelişimi için çalışmaktır. Şunu özellikle ifade etmem gerekirse ilimizin refahı için devletimiz vatandaşımızın her zaman destekçisi olmaya devam edecektir. Bu yüzden iletişim kanallarımızı hep açık ve şeffaf bir şekilde birbirimize destek olalım ve Mardin için en iyisini en güzelini birlikte yapalım”

Programda; Vali Yardımcısı Muhammed Taha Canpolat, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, Küresel Gazeteciler Konseyi Mardin İl Temsilcisi Adnan Avuka, Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Süleyman İş, Basın İlan Kurumu Diyarbakır Bölge Müdürü Hasan Kutay, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkan Yardımcısı Nezir Güneş ve Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan ve yerel basın mensupları katılım gösterdi. Vali Akkoyun, gazetecilerin sorularını yanıtlamasının ardından Mardin’de yürütülen çalışmalarla ilgili olarak gazetecilerle bir süre sohbet etti.

Gazetecilerin Vali Akkoyun ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program son buldu.


Anahtar Kelimeler: Akkoyun basın mensuplarıyla araya geldi