Vali Akkoyun iftar programında konuştu

Vali Tuncay Akkoyun, Şehit Mazlum Gözenoğlu için düzenlenen programa katıldı.

Gündem 4.04.2024 09:53:00 0
Vali Akkoyun iftar programında konuştu

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Midyat İlçesinde Şehit Mazlum Gözenoğlu için düzenlenen anma ve iftar programına katıldı. Şehit Gözenoğlu'nun ailesi ve programa katılan vatandaşlarla yakından ilgilendi.


İftar programında vatandaşlara hitap eden Vali Akkoyun; "Aziz Şehidimiz Mazlum Gözenoğlu'nu ve bu program vesilesiyle tüm Şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Rabbim makamlarını âli eylesin. Bizlere, onların bıraktığı bu emanete sahip çıkmayı, emanetlerine layık yaşamayı nasip etsin. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz bizlere emanettir, Devletimize emanettir. Devletimiz, Şehitlerimizin kıymetli aileleri, gazilerimiz ve ailelerinin hizmetindedir, emrindedir. Bugün, Şehidimiz Mazlum Gözenoğlu'nun Şehadetinin sene-i devriyesi vesileyle düzenlenen iftar programında siz kıymetli hemşehrilerimizle bir aradayız. Rabbim bu ayı güzel yaşamayı nasip etsin. Ramazan ayına ulaştırdığı gibi Ramazan Bayramına da hepimizi sağlıkla, sıhhatle ulaştırmayı nasip eylesin" ifadelerinde bulundu.

 

Programa ayrıca; Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Mardin eski Milletvekili Nihat Eri, Şehidimiz Mazlum Gözenoğlu'nun babası Hüseyin Gözenoğlu ve ailesi, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler: Akkoyun iftar programında konuştu