Vali Akkoyun, NESO Başkanı Ömer Özel ve beraberindeki heyete Otogar sözü verdi

HABER MERKEZİ

Gündem 29.09.2023 22:37:00 0
Vali Akkoyun, NESO Başkanı Ömer Özel ve beraberindeki heyete Otogar sözü verdi

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (NESO) Ömer Özel ve beraberindeki Yönetim kurulu Üyeleri ile Nusaybin'in ileri gelen esnafları, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mardin'e atanan Vali Tuncan Akkoyun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Akkoyun, ziyaretlerinden dolayı NESO Başkanı Ömer Özel ile Nusaybin esnafına teşekkür etti.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, hayırlı olsun ziyaretinde Nusaybin'deki doğalgaz sorunu ile Otogar sorununu dile getirdiklerini bildirdi.

 

Ziyarette Nusaybin'e şehirlerarası otogar ihtiyacını da dile getirdiklerini kaydeden NESO Başkanı Özel; "Sayın Valimize Nusaybin İlçemizin Otogar Sorunu olduğunu Ve İlçemize yeni Otogar yapılması talebinde bulunduk. Sayın Valimizden yeni Otogar yapılacağı sözünü aldık. Valimiz Sayın Akkoyun'a ilgi, alakasından ve Nusaybin İlçemize yapacağı hizmetlerinden ötürü Esnaflarımız adına şimdiden teşekkür ediyoruz. Sayın Valimize yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.