Vali Demirtaş 50 yıllık emektar  Mahmut amcayı ağırladı

Mardin'in emektarlarından Mahmut Amca Mardin Valisi Mahmut Demirtaş tarafından makamında ağırlandı.

Yaşam 1.07.2021 13:39:00 0
Vali Demirtaş 50 yıllık emektar  Mahmut amcayı ağırladı

Kadim kent Mardin’in daracık sokaklarında 50 yıla aşkın süredir yük taşıyarak geçimini sağlayan Mahmut Fıstıkçıoğlu, ilerleyen yaşına ve hastalığından dolayı mesleğini bırakmak zorunda kaldı. Verdiği emeklerden ötürü Mardin’de herkesin takdirini karşılayan emaktar  Fıstıkçıoğlu emekliğe ayrılsa da Mardin Valiliği tarafından unutulmadı. Yaşadığı şehre değer katan emekçilerin fotoğrafları Mardin Valiliği tarafından çekildi. Mahmut amca yaşadığı şehre değer katan  bu emekçiler arasında yerini aldı.

Vali Mahmut Demirtaş , emektar Mahmut amcayı makamında ağırladı. Demirtaş, Mardin Valiliğinin kapısının her zaman kendisine açık olduğunu ve yanında olacağını söyledi. Vali Demirtaş Mardin Valiliği tarafından çekilen fotoğrafını Mahmut Amcaya hediye ederken duygulu anlar yaşandı. Daha sonra Vali Demirtaş  Mahmut amcaya plaket verdi.

Mesleğini 50 yılda büyük bir emek ve saygıyla sürdürdüğünü ifade eden Fıstıkçıoğlu, ilk defa Mardin Valiliği makamından ağırlanmaktan memnun olduğunu söyledi. Kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etti.