Vali Demirtaş eski buğday pazarında incelemelerde bulundu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kızıltepe eski buğday pazarı alanında incelemelerde bulundu.

Gündem 6.05.2021 12:06:00 0
Vali Demirtaş eski buğday pazarında incelemelerde bulundu

Vali Mahmut Demirtaş, Kızıltepe İpekyolu üzerinde bulunan 350 dükkanlı eski buğday pazarı için yapılması planlanan projeler hakkında bilgi almak için alanda incelemelerde bulundu. Demirtaş’a Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ve Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter eşlik etti. 

Ziyaret ilişkin açıklama yapan Öter, “Sekiz yıl önce boşalttığımız ve yerleşim alanı içerisinde kalmış olan; yaklaşık 350 adet eski buğday pazarı dükkanların yerine Kızıltepe'miz için İhtiyaç duyulan, uygun bir projeye, yapıya dönüştürülmesiyle ilgili yerinde incelemelerde bulunan Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz sayın Hüseyin Çam, Büyükşehir Belediyemizin Genel Sekreteri Murat Süzen ve ilgili birim idarecilerimiz, eski buğday pazarı konusunda ileriye dönük proje çalışmalarıyla ilgili Sayın Valimiz tarafından talimat verildi. Sayın valimize ve Sayın kaymakamımıza, ilgi ve alakalarından dolayı Kızıltepe Zahirecileri olarak çok teşekkür ederiz.” dedi.