Vali Demirtaş Fosfatspor yönetimine teşekkür etti

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, 2020-2021 sezonunda 3. Lig 2. Grupta Mardin’i temsil eden Fosfatspor Kulüp Başkanı Abdulkerim Üner ve yönetimine teşekkür etti.

Spor 18.05.2021 17:15:00 0
Vali Demirtaş Fosfatspor yönetimine teşekkür etti

Mardin Fosfatspor Başkanı Abdulkerim Üner ve Başkan Yardımcısı Ali Aygün Büyükşehir Belediyesi makam salonunda Vali Demirtaş’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Sezon boyunca aldıkları başarılı sonuçlar ve ligde Mardin’i en güzel şekilde temsil ettiklerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Vali Demirtaş, ‘’ sezon başında 3. Lige yeni çıkan bir takımımız vardı. Ligin sonuna baktığımızda play off hattının yalnızca bir puan aşağısında sezonu tamamladı. Takımımız kendisinden bekleneni en iyi şekilde karşıladı. Özellikle deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlar ile ligi dizayn etti. Ben buradan hem sahada ter döken futbolcu kardeşlerimi hem de kulüp yönetimini tebrik ediyorum’’ diye konuştu.

Kulüp Başkanı Abdulkerim Üner ise ‘’ Sezon boyunca Sn. Valimizin desteğini hep yanımızda hissettik. Sağ olsun neredeyse iç saha maçlarımızın hepsine gelerek takımımızı yalnız bırakmadı. Ben de hem futbolcularımız hem de yönetimimiz adına kendisini ziyaret ederek teşekkürlerimizi ilettik’’ dedi.