Vali Demirtaş, iftarda Mardin 1969 Spor’u ağırladı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Artuklu ilçesinde Mardin 1969 Spor ve vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.

Spor 13.04.2023 09:47:00 0
Vali Demirtaş, iftarda Mardin 1969 Spor’u ağırladı

Artuklu Üniversitesi yemekhanesinde düzenlenen iftar programına; Vali Demirtaş, Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, kamu kurum müdürleri, MBB daire başkanları, Artuklu Belediyesi meclis üyeleri, Mardin 1969 Spor futbol kulübü yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları ile 7’den 70’e yüzlerce vatandaş katıldı.

Vali Demirtaş ve Hanımefendi Beyhan Demirtaş, masaları gezerek iftar programına katılan misafirlerin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ederek bir süre sohbet etti.
İftar programı Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Vali Demirtaş, iftar öncesi yaptığı konuşmasında ramazan ayı boyunca ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelerek birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Ramazanın birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Vali Demirtaş, “Ramazanımızın çok bereketli geçtiğini düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak iftar programlarını yaparken hem kaymakamlarımızın ve hem de belediye başkanlarımızın ciddi destekleri oluyor.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ramazanı ayını buruk bir şekilde karşılandığını dile getiren Vali Demirtaş, “Hem deprem hem de sel felaketi memleketimizi hakikaten çok üzdü. İnşallah devletimiz ve milletimiz ile dayanışma içerisinde bu yükün altından kalkacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde ilk günden beri deprem bölgesindeyiz. Devletin Valileri, Bakanları tüm kurumlarıyla birlikte deprem bölgesinde vatandaşların acılarını paylaştık. Dertlerine ortak olduk.” ifadelerini kullandı.

Program yapılan duanın ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler: Demirtaş iftarda Mardin ağırladı