Vali Demirtaş Kızıltepe’de İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kızıltepe ilçesini ziyarete ederek ilçede yapılması düşünülen ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Gündem 10.08.2021 10:47:00 0
Vali Demirtaş Kızıltepe’de İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ile Kızıltepe ilçesinde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunup yerinde incelemelerde bulundu.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesince Kızıltepe Cumhuriyet Meydanında başlatılan yenileme çalışmalarını, İlçe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ile birlikte yerinde incelemelerde bulunan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’a Ak Parti il başkanı Faruk Kılıç, ilçe başkanı Bülent Şahin, Büyükşehir genel sekreteri Murat Sözen ile diğer ilgililer eşlik etti.

 

Yetkililerden Cumhuriyet meydanında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ve beraberindekiler Meydanda açılan aşı standını da ziyaret ederek burada görevli sağlık personellerine kolaylıklar diledi. Demirtaş aşı standı ziyaretinde yaptığı açıklamada vatandaşlara aşı olmaları çağrısında bulunarak, “ Tüm hemşehrilerimin zaman geçirmeksizin aşı olmalarını rica ediyorum.” Dedi.

 

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, İlçe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ile birlikte İpek Mahallesi Ali Ertaş Caddesinde yol bakım ve onarımı tamamlanan yerlerde incelemelerde bulundu.