Vali Demirtaş Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, mahalle muhtarları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Gündem 1.06.2021 17:50:00 0
Vali Demirtaş Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Yöneticiler ve vatandaşlar arasında köprü görevi gören mahalle muhtarlarının önemi konusunda hassasiyet gösteren Vali Demirtaş, Mardin merkez, İlçe ve kırsal mahalle muhtarları ile belli aralıklar ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor.
Bu kapsamda belediye toplantı salonunda Midyat Şenköy Mahalle Muhtarı Hasan Şenköylü, Güven Mahalle Muhtarı Yakup Ağırman, Nusaybin Taşköy Mahalle Muhtarı Cemalettin Deniz, Dicle Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ay, Fırat Mahalle Muhtarı Hayrettin Özdemir, Yenişehir Mahalle Muhtarı Murat Açar, Abdulkadirpaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Selim Aslan, Artuklu Yalım Mahalle Muhtarı Mehmet Beşir Arpa, Hamzabey Mahalle Muhtarı Hüseyin Gökoğlu, Ömerli Kayabalı Mahalle Muhtarı Ahmet Ayaz, Kızıltepe Çamlıdere Mahalle Muhtarı Mustafa Cevheroğlu ile mahalle sakinleri Abdullah Tepe, Ferhan Karaca ve Hazmi Akyüz ile bir araya gelen Vali Demirtaş katılımcıları tek tek dinledi.
Vatandaşlarımızın sorun ve talebini biz yöneticilere muhtarlarımız iletiyor diyen Vali Demirtaş, ‘’Vatandaşımız ve muhtarlarımız bizlerden genelde yol ve su talebinde bulunuyor. Bizler de bu talepler karşısında hizmetlerimizi tüm ilçelerimize eşit şekilde dağıtıyoruz. Yol, su, kanalizasyon, altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza başladık. Bu sene Allah nasip ederse 500 kilometreye yakın yol yapacağız. Bu kapsamda Mazıdağı Gümüşpınar-Tanrıyolu-Sağmal Mahalleleri arasında reglaj ve sıkıştırma çalışması sürüyor. Dargeçit ilçesi Belen-Akyol-Suçatı Mahalleleri Grup Yolu asfalt söküm çalışmaları, sulama, serme ve sıkıştırma çalışmaları devam ediyor. Yine Savur ilçesinde Evkuran-Başağaç-Üçerli-Hisarkaya Grup Yolu ile İçören-Ormancık-Akyürek Grup Yolunda çalışmalarımız devam ediyor. İmkanlarımız dahilinde, elimizden geldiğince hızlı bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Demirtaş Mahalle Muhtarları Araya Geldi