Vali Demirtaş, Midyat'ta incelemelerde bulundu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Gündem 24.10.2023 15:26:00 0
Vali Demirtaş, Midyat

 

Bu kapsamda, Midyat ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi almak, ilçede incelemelerde bulunmak, Midyatlı vatandaş ve esnaflar ile bir araya gelmek üzere Midyat ilçesini ziyaret etti.

Beraberindeki heyet ile birlikte Midyat ilçesinde yapılan, yapılması planlanan ve devam eden projeleri/yatırımları yerinde inceleyip ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

İlk olarak Midyat Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Sayın Valimiz, Kaymakam Ömer Faruk Özdemir ve Kurum Amirlerinden ilçede yürütülen kamu çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ardından, Midyat Belediyesini ziyaret ederek Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’den yapılan ve devam eden belediye çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra  Çalışmalarda sona gelinen, Midyat Belediyesi spor kompleksi ile ilgili incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı.

Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Tuncay AKKOYUN Midyatlı hemşehrilerimizin sosyal hayatına katkı sağlayan “Çok Amaçlı Midyat Belediyesi Estel Sosyal Tesisleri”nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Ardından, Vali Akkoyun Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda incelemelerde bulunduktan sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Midyatlı hemşehrilerimizle sohbet eden Sayın Valimiz, esnaf kardeşlerimize bereketli günler dileğinde bulunduktan sonra Kadın Kooperatifi ve Telkâri Atölyesi’ni ziyaret etti. El emeği göz nuru telkâri yapımı hakkında bilgi aldıktan sonra çalışmalarında başarılar diledi. 

Son olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, yakından ilgilenen ve uzun süre sohbet eden, esnaf ve vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun; “Devletimizin her zaman esnaflarımızın yanında” olduğunu ifade edip, yapımı devam eden Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra Midyat ilçe ziyaretini sonlandırdı. Midyatlılara, büyük ilgileri, güler yüzleri samimiyetleri ve hoş sohbetleri için teşekkür edip, ziyaret, denetim ve incelemelerini sona erdirerek ilçeden ayrıldı.  


Anahtar Kelimeler: Demirtaş Midyat' incelemelerde bulundu