Vali Demirtaş Nusaybin'de tarih çarşıyı ziyaret etti

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ve beraberindekiler daha sonra restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Nusaybin Çarşısı'nı ziyaret etti.

Gündem 28.03.2022 13:10:00 0
Vali Demirtaş Nusaybin

Nusaybin'de ilk defa düzenlenen Hamsi Festivaline katılan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ve beraberindekiler daha sonra restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Nusaybin Çarşısı'nı ziyaret etti. Burada esnaflarımızla bir araya gelen Sayın Demirtaş, bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi.

Daha sonran Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nı ziyaret eden Sayın Demirtaş ve beraberindekiler, NESO Başkanı Ömer Özel ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

İlçemizde yeni kurulan Monar Erkek Giyim Mağazasının açılışını gerçekleştirdikten sonra Okullar bölgesini de ziyaret eden Sayın Demirtaş, hayırseverler tarafından inşa edilen Seyit Mustafa Çelik Nusaybin Fen Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.