Vali Demirtaş Nusaybin'i ziyaret etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ve beraberindeki Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Nusaybin'i ziyaret ettiler.

Gündem 8.10.2022 08:56:00 0
Vali Demirtaş Nusaybin

Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde: "İlçemize gelen Sayın Demirtaş ve beraberindekiler, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sayın Ercan Kayabaşı, Emniyet Müdürü Sayın Erhan Koç, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Latif Özel ve beraberindekiler tarafından karşılandı.

İlçemizde asfalt çalışmalarına başlanan Devlet Hastanesi Caddesinde incelemelerde bulunan Sayın Demirtaş’a esnaf ve vatandaşlarımız, asfalt çalışmaları yapıldığı için çiçek takdim etti, teşekkürlerini ilettiler.

Sayın Demirtaş, Sayın Kayabaşı ve beraberindekiler daha sonra, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Nusaybin Kapalı Semt Pazar Alanı, Sınır Park ve Mesire Alanı, Hacı Şükrü Akay Camii, Kur’an Kursu ve Taziye Evi ile Kadın Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal eden, talep ve önerilerini dinleyen Mardin Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Mahmut Demirtaş ve beraberindekiler ziyaret, inceleme ve denetimlerin ardından ilçemizden ayrıldılar."


Anahtar Kelimeler: Demirtaş Nusaybin' ziyaret