Vali Demirtaş’tan Mardin 1969 Spor'a veda ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Mardin Valiliği’nden Bursa Valiliği’ne atanan Mahmut Demirtaş, Mardin 1969 Spor'a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem 12.08.2023 20:48:00 0
Vali Demirtaş’tan Mardin 1969 Spor

Vali Demirtaş’ı Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıdvan Aktürk ve Necmettin Nas karşıladı.

Veda ziyaretine ilişkin konuşan Vali Demirtaş, “İlimizde görevde bulunduğum süre içinde çalışmalarımızda hep daha iyiye ulaşmayı hedefledik. Kentimizin güzide spor takımına her daim başarılar diliyorum.” dedi.

Rıdvan Aşar ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Mardin Valiliği’nden Bursa Valiliği’ne atanan Sayın Mahmut Demirtaş’a görev süresi boyunca Mardin 1969 Spor için verdiği destek, gösterdiği çaba ve fedakarlıklar için teşekkürü ederiz. Birçok Mardinli’den daha çok şehrin takımına sahip çıkan Sayın  Demirtaş’ın bu sahiplenişi bizlere de büyük ilham kaynağı oldu.  Görevde kaldığı süre boyunca Mardin’in kalkınması için gösterdiği özveri, liderlik ve hizmet anlayışıyla memleketimize çok güzel katkılar sağlayan Sayın Demirtaş’a yeni görevinde şimdiden başarılar dileriz.

Ayrıca Karaman Valiliğinden memleketimize atanan Sayın Tuncay Akkoyun’un başarılı bir görev dönemi geçirmesini diler, kadim kentimize hoş geldin diyoruz.”


Anahtar Kelimeler: Demirtaş’ Mardin ' ziyareti