Vali Tuncay Akkoyun 15 Temmuz gazisi Algan2ı ziyaret etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, 15 Temmuz gazisi Halil Algan’ ı evinde ziyaret etti.

Gündem 22.08.2023 08:42:00 0
Vali Tuncay Akkoyun 15 Temmuz gazisi Algan2ı ziyaret etti

Darbe girişimi sırasında İstanbul'da hainlerin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan ve omuriliğinin kopması nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Mardinli gazi Halil Algan (51), vatanı için canını siper etmenin gururunu yaşıyor.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun,  Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde Nur Mahallesi'nde 2 çocuk babası gazi Algan'ı ziyaret etti.

Şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olacaklarını belirten Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, “Verdikleri onurlu mücadele için Gazimize şükranlarını sunuyorum. Sağlık ve sıhhat temennilerinde bulunuyorum” dedi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun,  ardından Gara şehidi polis memuru Vedat Kaya'nın ailesini ziyaret etti.  Tuncay Akkoyun, “Gara Şehidimiz Polis Memuru Vedat Kaya’nın kıymetli ailesini ziyaret ettik. Kederini yüreğimizde hissettiğimiz şehidimizin ailesinin acısını paylaşıyoruz ve her zaman onların yanında olacağız. Vatanımızın bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için can veren Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.