Vatandaşlara Kandil Simidi Dağıtıldı

Kızıltepe Belediyesi Regaip Kandili dolayısıyla Ulu Camide düzenlenen kandil programının ardından vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Gündem 3.02.2022 22:56:00 0
Vatandaşlara Kandil Simidi Dağıtıldı


Ulu Cami bahçesinde kandil simidi dağıtarak, vatandaşların Regaip Kandili’ni kutlayan Kızıltepe Belediyesi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar kandillerde gerçekleştirilen simit dağıtımı organizasyonlarının kandili hatırlatmak ve geleneklerimizin unutulmaması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyerek, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’a teşekkür etti.
Üç aylar olarak adlandırdığımız mübarek aylardan, Recep Ayı’nın ilk kandil gecesi olan Regaip Kandilimiz mübarek olsun diyen Çam: “ Bu gece hep birlikte yardımlaşma, dayanışma hislerinin, hayır ve iyiliklerin artması ve başta İlçemiz, ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için hep birlikte ellerimizi semaya kaldırdık. 
Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Regaip Kandil’ini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.