Yanan araçta ağır yaralanan Çevik vefat etti

Kızıltepe ilçesinde geçtiğimiz hafta Galericiler Sitesi’nde 2 tır ile 1 kamyonun yanması sonucu yaşanan patlamada yaralanan Abdulhamit Çevik, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Gündem 16.07.2022 10:20:00 0
Yanan araçta ağır yaralanan Çevik vefat etti

Mardin Kızıltepe ilçesinde 6 Temmuz tarihinde Kızıltepe-Nusaybin yolu üzerinde bulunan Galericiler Sitesi’nde bir TIR aracının çalıştırıldığı esnada aküde yaşanan patlamanın ardından çıkan yangında 2 TIR ile biri kamyon alevlerin içinde kalırken yanan araçta bulunan 3 kişi ise yaralanarak tedavi altına alınmıştı.

 

Yanan TIR aracı içinde olan Halil Kılıç, galeri sahibi baba Abdulhamit Çevik ile oğlu Cevher Çelik ve Halil Çevik yaralanmıştı.İtfaiye ekiplerinin güçlükle söndürdükleri yangında yaralanan 3 kişiden biri olan ve vücudunda 3. derece yanık bulunan Kumlu Mahallesi (Dıkuk Köyü) nüfusuna kayıtlı Abdulhamit Çevik Şanlıurfa’ya sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

Vücudunun 70’lık bölümü yanan 50 yaşındaki baba Çevik tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybederken Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 23 yaşındaki oğlu Cevher Çelik’in ise taburcu edildiği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: Yanan araçta yaralanan Çevik vefat