Yardım alan hanelere bilgilendirme ziyaretlerine hız verilecek

Mardin Kızıltepe ilçesinde Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı tarafından başlanan hane ziyaretlerinde Düzenli / Merkezi ve süreli yardım alan 27.009 hanenin ziyaret edilmesi hedefleniyor.

Gündem 2.09.2022 23:32:00 0
Yardım alan hanelere bilgilendirme ziyaretlerine hız verilecek

Kızıltepe Kaymakamı / Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu’nun göreve başlamasıyla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yapmış olduğu yardımlarla alakalı bilgilendirme broşürlerinin dağıtımı ve aile ziyaretlerine hız kazandırıldığı belirtildi.

Kızıltepe ilçe kaymakamlığından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın Türkiye genelinde uygulamaya koyduğu “Ulusal Ziyaret Programı” kapsamında ilçemiz Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı hane ziyaretlerine hafta başından itibaren başlayarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın mesajını ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yapmış olduğu yardımlarla alakalı bilgilendirme broşürünü vatandaşlarımızın hanelerine ulaştırmaktadır. Burada yapılacak hane ziyaretleri ile ilçemizde Düzenli / Merkezi ve süreli yardım alan toplam 27.009 hane ziyareti gerçekleştirmeye çalışacaklardır. Bu kapsamda Kaymakam / Belediye Başkan V. Fatih CIDIROĞLU başkanlığında Hane ziyaretlerine hız kazandırılmıştır.” İfadelerine yer verildi.