Yaşin Ailesinin Mutlu Günü

Kızıltepe ilçesinde ikamet eden Yaşin ailesinden Merve Yaşin ile Muhammed Yaşin gerçekleştirilen muhteşem düğün ile dünya evine girdi.

Yaşam 6.07.2021 10:46:00 0
Yaşin Ailesinin Mutlu Günü

Kızıltepe’de özel eğitim okulunun sahiplerinden ve eğitim camiasınca sevilen sayılanlarından biri olan Nusret Yaşin’in oğlu genç işadamı Muhammed ile yine akrabası olan Salih Yaşin’in kızı optisyen Merve’nin düzenlenen düğün törenine ilgi büyük oldu. Çiftlerin nikah şahitliğini Mehmet Vejdin Kahraman’ın yaptığı düğüne Milletvekili adaylarından Abdurrahman Yaşin ve Yaşin ailesinin fertleri, dost akraba ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Mova Salon’da düzenlenen yaklaşık 1300 kişinin katıldığı yemekli düğün törenlerine  meşale, konfeti, alkış ve zılgıtlar eşliğinde salona gelen genç çift ilk danslarını yaptıktan sonra yakınları ve davetliler düğün boyunca halay ve çeşitli oyunlar ile düğünü renklendirdi.

 

Genç çiftin nikah şahitliklerini Mardin Büyükşehir Belediye başkan adaylarından Mehmet Vejdin Kahraman, Yaşar Budak, Batuhan Mungan ile Yalçın Yaşin’in yaptığı kikah töreninin ardından düğün pastasını birlikte kesen gelin ve damat dansın ardından davetliler ve aileleri ile halay çekip çifte telli oynayarak mutluluklarını paylaştılar.

 

Düğün töreni çiftin aileleri ile birlikte çektiği hatıra fotoğrafının ardından son bulurken, Damadın babası Nusret Yaşin ile gelini babası Salih Yaşin düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp mutluluklarına ortak oldukları için teşekkür ettiler. HABER: HALİT SOLHAN


Anahtar Kelimeler: Yaşin Ailesinin Mutlu