Yavuz ailesinin mutlu günü

Derik ilçesine bağlı Çadırlı Mahallesinde oturan Yavuz Ailesi, mutlu bir gün yaşadı. Aileden iki gelin ve iki damat yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Yaşam 23.12.2019 10:08:47 0
Yavuz ailesinin mutlu günü

Erbani Aşiretinin Bêreşî kabilesine mensup tanınmış ailelerden biri olan Yavuz Ailesine mensup İbrahim-Bircan ve Özgür-Özcan çiftleri düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

Aylar öncesi yapılan hazırlıklar tamamlanarak çiftler için doğdukları köy olan Çadırlı´da düğün töreni yapıldı. Yöresel müziğin birbirinden güzel parçaları eşliğinde yapılan düğüne davet edilen Yavuz Ailesinin değerli konukları ve dostları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı.

Düğüne Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas, Derik Emniyet Müdürü, Derik İlçe Jandarma Komutanı, Derik Tarım İlçe Müdürü Abdullah Osmanoğlu, bölgenin tanınmış kanaat önderi, siyasetçi Süleyman Çelik´in yanı sıra yörenin tanınmış simaları, ailenin dostları, akrabaları ve köylüleri katılarak mutluluklarını paylaştı. Konuklara yörenin tanınmış yemeği hemis ikram edildi.

Çiftler için ayrıca nikah töreni de düzenlenerek gelinlere evlilik cüzdanı verildi. Çiftlere Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, Derik Kaymakamı Hakan Kafkas ve Kanaat önderi Süleyman Çelik yaparken nikahı Derik Belediyesi Başkan yardımcısı Abdullah Osmanoğlu kıydı. Alkışlar arasında yapılan nikah töreninde şahitlik yapan kaymakamlar Hüseyin Çam ve Hakan Kafkas ile kanaat önderi Süleyman Çelik çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek gelinlere altın taktı.

Yavuz Ailesi adına konuşmayı gelin ve damatların amcası başarılı iş insanı Ahmet Yavuz yaptı. Ahmet Yavuz yaptığı konuşmada, ?Düğünümüze katılarak bizleri yalnız bırakmayan başta Kızıltepe Kaymakamı Sayın Hüseyin Çam, Derik Kaymakamı Sayın Hakan Kafkas, dayımız kanaat önderi Sayın Süleyman Çelik beyefendiler olmak üzere Derik emniyet müdürümüz ve ilçe jandarma komutanımıza, bölgenin değerli şahsiyetlerine, dostlarımıza, akrabalarımıza ve köylülerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bizi yalnız bırakmadığınız için, bu güzel günümüzü paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun? şeklinde duygularını dile getirdi.      


Anahtar Kelimeler: Yavuz ailesinin mutlu günü