Yazar Hayati İnanç'a Nusaybin'de büyük ilgi

Nusaybin Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı birlikte organize ettiği ve “Nusaybin’de Ramazan Bir Başka Güzel” temasıyla yapılan Ramazan Ayı etkinlikleri sürüyor.

Yaşam 26.04.2022 09:25:00 0
Yazar Hayati İnanç

 

 Yazar Hayati İnanç’ın Mitanni Kültür Merkezi’nde konuk olduğu programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programın açılış konuşmasını yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Ramazan Ayı süresince çeşitli kültürel ve sosyal etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, etkinliklerle vatandaşlarımızın hem kaynaşmasını sağlamak hem de eski ramazanları bir nebze olsun yaşatabilmek, ilçemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi adına bu tür etkinlikleri düzenledik." dedi.

Program  yazar Hayati İnanç’ın sohbetiyle devam etti. Nusaybin’de olmaktan çok mutluluk duyduğunu dile getiren İnanç, Ramazan Ayının maneviyatına uygun yaşanmasının önemine değinerek, bu ayın nasıl bereketli bir şekilde geçirilmesi gerektiğini, günlük yaşamdan ve sahabelerin hayatından birçok örnekler vererek konuşmasını gerçekleştirdi.

Program sonrası Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili  Ercan Kayabaşı,  İnanç’a teşekkürlerini ileterek, çiçek takdiminde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Yazar Hayati İnanç' Nusaybin' büyük