Yeni nesil cihazlarla zayıflamak çok kolay

Mardin de hizmet veren Uzman Diyetisyen Dilan Özgün, kliniğinde zayıflamaya ve bölgesel incelmeye yardımcı olan yeni nesil cihazlar sayesinde artık kilo problemleri ortadan kalkıyor.

Sağlık 6.12.2020 18:36:00 0
Yeni nesil cihazlarla zayıflamak çok kolay

Mardin'de Ravza Caddesinde gençlik merkezi karşısındaki kliniğinde hastalara hizmet veren Uzman Diyetisyen Dilan Özgün, kliniğinde son sistem cihazlarla obezite hastalığını yaşayan insanlara zayıflama imkanı sağlıyor. Dilan Özgün'ün kliniğinde haftanın belirli günlerinde 15 dakikalık seanslarla zayıflamak ve sağlıklı yaşamak artık daha kolay

DİLAN ÖZGÜN KİMDİR?

Lisansını Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesinde tamamlamış. Yüksek Lisansını ise İstanbul Okan Üniversitesinde yapmıştır. Katıldığı birçok seminerden ve kongrelerden aldığı sertifikalar ile kendini geliştirmeye devam etmektedir. Dilan Özgün beslenme ve diyet merkezinde; kilo verme, kilo alma, gebelikte ve emzirme döneminde beslenme, hastalıkta beslenme, yaşlılarda beslenme, sporcu beslenmesi, ergenlikte beslenme, bebek ve çocuk beslenmesi olacak şekilde düzenli ve sağlıklı beslenmeyi hedef alarak kişiye özel hazırlanan beslenme programları ile hizmet vermektedir. Kliniğinde ayrıca iki adet zayıflamaya ve bölgesel incelmeye yardımcı olan yeni nesil cihazlar bulunmaktadır. Cihazların bir yaş sınırlaması olmayıp herhangi bir yan etkisi yoktur.

Andulasyon

Andulasyon, sözcük anlamı itibariyle dalga yaratma, dalgalanım anlamına gelmektedir. Andulasyon terapisi; organizmanın korunma sistemlerini ve hücre gelişimini destekleyen, geniş bir frekans alanında dokularda biyolojik rezonans titreşimleri üreten, mekanik vibrasyon ile kızılötesi derin ısının kombinasyonundan oluşan yeni jenerasyon, biyofiziksel bir bütüncül terapi yöntemidir.

Andulasyon Terapi Sisteminin günde sadece 15 dakika kullanılması 2,5 saatlik yürüyüşe eşdeğerdir.

Büyük bir memnuniyetle kullanılan Andulasyon Terapi Sistemi;

Akut ve Kronik Ağrı Sorunları

Aşırı Kilo, Bölgesel Yağlanma İç Organ Yağlanması Sorunları

Ödem, Selülit, Varis vb. Dolaşım Sorunları

Uykusuzluk, Stres ve Tükenmişlik Sendromu

Huzursuz Bacak Sendromu

Kabızlık, Bağırsak Tembelliği vb. Metabolizma Sorunları gibi birçok problemin tedavi sürecinde kullanılmaktadır.

Vacu Magic

Vacu Magic, fiziksel egzersizi IR ışını ve vakumla birleştirir. Birlikte çalışan tüm faktörler, geleneksel egzersiz programına göre daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olur.
Kızılötesi ışık, vücut sıcaklığını ve terlemeyi arttırarak metabolizmanızı hızlandırır. Aynı zamanda cilt hücrelerinizin yenilenmesine ve (ısıtarak) kaslarınızın rahatlamasına yardımcı olur. Vacu Magic her iki tarafında güçlü IR lambalarla donatılmıştır. Vakum etkisi, egzersiz ve kapsüldeki negatif basıncın birleşimi, cilt ve yağın toplandığı bacak, bel ve göbek bölgesi gibi cilt altı dokusundaki kan akışını arttırır. İskelet kaslarına sağlanacak olan enerji yağ hücrelerinde depolanır. Egzersiz sırasında vakum, yağ hücrelerindeki yağ asitlerini salar. Böylelikle kas dokusuna taşınacak kan daha hızlı bir şekilde taşınır.

Vakum lenf dolaşımını arttırır. Metabolik atık maddelerinin ve fazla suyun atılmasından sorumludur. Uyarılmış lenf akışı sayesinde daha pürüzsüz ve sıkı bir cilt ortaya çıkar.


Anahtar Kelimeler: nesil cihazlarla zayıflamak kolay