Yeniden Refah Partisi Mardin'e çıkarma yaptı

Yeniden Refah Partisi, il başkanı Mahmut Özer'in organizasyonu ile, Mardin merkez ilçemizde düzenlenen esnaf ziyareti renkli görüntülere sahne oldu.

Politika 3.10.2023 11:04:00 0
Yeniden Refah Partisi Mardin

Yeniden Refah Partisi Genel merkezden, Mardin il sorumlusu, Hacı Almas, kurucular kurulu üyesi, il hatipi Ahmet Akman, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Esnaf gezisi sonrası açıklamalarda bulunan Mardin İl başkanı Mahmut Özer: "Elhamdülillah diyoruz! Neden çünkü onlarca iş yeri yüzlerce esnafımız, vatandaşlarımız ve şehrimize turistik amaçla ile gelen vatandaşlarımız ile tanışma ve sohbet etme imkanı bulduk. Esnafımıza vatandaşımıza Yeniden Refah partisinde geliyoruz kıymetli Genel Başkanımız Sn. Fatih Erbakan Bey'in selamları var dediğimiz de yüzlerde oluşan tebessüm ile bir kez daha esnafımız ile bir araya gelmenin sevincini duyduk.

Tabi bu tanışma ve sohbet etme imkanı bulduğumuz zaman diliminde esnafımız ve vatandaşlarımız, şehrimiz ile ilgili sorunları tarafımıza illetiler. Bizlerde Yeniden Refah Partisi olarak çözüm önerilerini şehrimiz ve ülkemiz başta olmak üzere nasıl yapılması gerektiği noktasında naçizane fikirlerimizi belirtik. Peki bize sordular nasıl yapacaksınız, kaynağı nereden bulacaksınız denildiğinde, bizlerde daha önce yaptık yine yaparız dedik. Mardin ilimizi turizm şehri olmasının yanında, aynı zamanda sanayi şehri yapacağız, tıpkı rahmetli Erbakan ın yaptığı gibi, yeni fabrikalar açacağız 1994 Refah yol hükümetinde, işçimizin, çiftçimizin, memuru'muzun yüzünü nasıl güldürdüysek, 31 Mart yerel seçimlerinde yine geleceğiz ve milletimizin yüzünü güldüreceğiz inşallah."