Yer altı çöp konteynırları montajları devam ediyor

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı,?Temiz bir ilçe için çalışmalarımız sürecek.? dedi.

Gündem 26.08.2019 10:15:21 0
Yer altı çöp konteynırları montajları devam ediyor

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı temiz bir Artuklu hedefiyle çalışmaların devam ettiğini söylerken, ?Bu bağlamda yer altı çöp konteynırı montajlarına hız verdik? dedi.

Artuklu Belediyesi yaşanabilir bir ilçe hedefiyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanında temiz bir Artuklu hedefini de koyan Belediye, bu konuda da çalışmalarına hız verdi. Artuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yer altı çöp konteynırı montaj işiyle kötü görüntülerin önüne geçmek için harekete geçti. Bu noktada ilçenin bir çok noktasında mevcut çöp konteynırların yerini yer altı konteynırları aldı.

 

Her alanda sahadayız

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?İlçemizim her yönüyle gelişmesini ve değişmesini istiyoruz. Artuklu´nun temizliği konusunda da aktif bir şekilde çalışıyoruz? dedi. Çöp toplamada da değişime gittiklerini dile getiren Tutaşı, ?İlçemizin hak ettiği çalışmalara sahip olması adına durmadan çalışmaktayız. Her anlamda bütün birimlerimiz sahada yer almaktadır. Daha temiz bir Artuklu düşüncesiyle de personelimiz fedakarca çalışmaktadır. Bu nedenle mevcut çöp konteynırları konusunda da çalışmalara başladık? diye konuştu.

 

Daha hijyenik

Birçok bölgede yer altı çöp konteynırı montajları yaptıklarını aktaran Tutaşı, ?Biz mevcut konteynırların bazı noktalarda uygun olmadığını düşündük. Özellikle çocuklarımızın zamanlarını geçirmek amacıyla gittiği parklarda ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bölgelerde değişime başladık. Mevcut konteynırları alarak yer altı montajlarını tamamladık. Bu sayede hem görüntü hem de hijyen açısından kazanım elde ettik. İlçemizde bu konuda çalışmalarımız sürecek? ifadesiyle sözlerine son verdi.