Yeşil Xurs Ekmekçilik ve Unlu Mamüller Ramazan’da da hizmette sınır tanımayacak

Kızıltepe’de Mardin Caddesi üzerinde hizmet veren Yeşil Xurs Ekmekçilik ve Unlu Mamüller Ramazan ayında da zengin ürün çeşitliliğiyle kalite ve lezzeti vatandaşın sofrasına taşıyacak.

Gündem 31.03.2022 08:37:00 0
Yeşil Xurs Ekmekçilik ve Unlu Mamüller Ramazan’da da hizmette sınır tanımayacak

Mardin Caddesi Üçyol Kavşağında hizmet veren Yeşil Xurs Ekmekçilik ve Unlu Mamüller işletmecisi Zeki Gül, 25 yıldan beridir fırıncılık sektöründe edindiği tecrübeyle kendi ilçesi Kızıltepe’de vatandaşa hizmet etmenini mutluluğunu yaşadığını söyledi.

“Kalite ve lezzeti sofraya taşıyoruz”

4 yıldan beridir kendi işletmesi olan Yeşil Xurs Ekmekçilik ve Unlu Mamüller’de kaliteyi vatandaşın sofrasına taşıdığını belirten Zeki Usta, Ramazan ayında da vatandaşa hizmet etmek için bütün çalışmalarını yaptığını vurguladı. Zengin ürün çeşitliliğiyle bilindiklerini anlatan Zeki Usta, “Fırınımızda poğaça, klasik simit, tere yağlı simit, peynirli poğaça, zeytinli poğaça, kaşarlı poğaça, dere otlu poğaça, olmak üzere bir çok poğaça çeşidi yapıyoruz. Ayrıca Diyarbakır Ekmeği, Ramazan pidesi, tahinli çörek, Alman kek, çikolatalı açma, kaşarlı açma, kepekli ekmek ve lavaş yapıyoruz.” dedi.