Yine Trafik Kazası: 1 Yaralı

Mardin yolunda iki aracın çarpışmasıyla yaşanan trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Gündem 1.05.2014 08:50:55 0
Yine Trafik Kazası: 1 Yaralı

Kızıltepe ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kızıltepe’de son dönemde yoğunlaşan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Yaşanan Trafik kazalarında yol yapım çalışmalarının etkisinin yanı sıra dikkatsizlikten kaynaklanan kazalar ölümlere ve yaralanmalara ve karıcı sakatlıklara yol açmakta.

Mardin yolunda meydana gelen trafik kazasında ticari taksi ile özel aracın çarpışması sonucunda bir sürücü yaralandı. Kazada yaralanan ticari taksi şoförü ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mardin istikametinden Kızıltepe istikametine doğru gelen Özcan Turgut yönetimindeki 47 T 22 29 plakalı ticari Taksi aracı, Kızıltepe Yeni Sanayi Sitesi Kavşağından Kızıltepe istikametine dönmek isteyen Mehmet Siraç Vural yönetimindeki 47 KE 577 plakalı özel araç ile çarpıştı. 

Dönemeçten çıkan araca çarpan ticari taksi çarpmanın etkisiyle yolun sol tarafında bulunan beton elektrik direğine çarptıktan sonra durabildi.

Kazada yaralanan ticari araç sürücüsü Özcan Turgut, olay yerine gelen ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Trafik kazasının yaşandığı Mardin-Kızıltepe Karayolunda araç kaldırma ve yol temizleme nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu.

Bundan iki gün önce aynı yolda özel halk otobüsünün TIR’a çarpması sonucu kazada 30 kişi ölümden dönmüştü.