Yol-İş Sendikasının acı kaybı

Yol-İş Sendikası Genel Sekreteri Tevfik Özçelik hakkın rahmetine kavuştu.

Gündem 4.11.2021 18:58:00 0
Yol-İş Sendikasının acı kaybı

Sendikakanın paylaştığı haber şu şekilde: "Hayatını emekçilerin hak mücadelesine adamış olan Genel Sekreterimiz Tevfik ÖZÇELİK 31.10 2021 Pazar günü Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumun cenazesi 01.11.2021 Pazartesi günü Genel Merkez Binamızda gerçekleştirilen törenin ardından Mersin Mezitli Mezarlığına defnedilmiştir.

Merhumun cenazesine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER, TÜRK-İŞ Genel Mali Sekreteri ve Genel Başkanımız Ramazan AĞAR, TÜRK-İŞ Genel Eğitim Sekreteri Nazmi IRGAT, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Başkanlarımız ve Yöneticilerimiz, Eski Genel Başkanlarımızdan Bayram MERAL, Eski Genel Sekreterlerimizden Etem CANKURTARAN, Eski Genel Mali Sekreterlerimizden Turgut AYÇİÇEK, TÜRK-İŞ’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları ve Yöneticileri, merhumun yakınları ve sevenleri katılarak başsağlığı dileğinde bulundular.

Ülkemizin işçi hareketinde ön saflarda yer alan Genel Sekreterimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, Türkiye YOL-İŞ Sendikası’na ve Emek Camiasına başsağlığı dileriz."


Anahtar Kelimeler: - Sendikasının kaybı