Yomak, muhtarlara tanışma ziyaretinde bulundu

Kızıltepe Belediyesi Muhtar İşleri Müdürlüğü görevine getirilen Halil Yomak, Kızıltepe´de hizmete yeni giren Muhtarları bir çatı altında toplayan siteyi ziyaret ederek, ilçe merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

8.03.2018 09:51:04 0
Yomak, muhtarlara tanışma ziyaretinde bulundu

Kızıltepe ilçesinde hörev yapan16 merkez mahalle muhtarı ile tanışma ziyaretinde bulunan Kızıltepe Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Halil Yomak, Kızıltepe belediyesi muhtar İşleri birimi olarak ilçe genelinde seçilmiş bütün merkez ve kırsal mahalle muhtarlarla birlikte koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

Kızıltepe Muhtarlar Federasyonu Başkanı da olan Ersoylu Mahallesi Muhtarı Hatip Şeran ve diğer mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret eden Yomak, Kızıltepe Belediye Başkan vekili de olan Kaymakam Ahmet Odabaş´ın selamını mahalle muhtarlarına iletti, muhtarların şahsında merkez ve kırsal mahallerin mukimi olan vatandaşlara hizmet edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızıltepe Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran, mahallelerin sorunlarıyla birebir ilgilenecek bir müdürlüğün belediyenin çatısı altında kurulmuş olmasının muhtarlar tarafından sevinçle karşılandığını söyledi.

Şeran, Kaymakam Odabaş ve himayesinde çalışan bütün birim sorumlularına muhtarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.